Chief Commercial Officer Bjorn Poels van Bundeling uit Venray hield onlangs een presentatie aan de businesspartners van AS Roma - de grote voetbalclub uit Rome die uitkomt in de Italiaanse Serie A.  

Het bedrijf ontstond ​​doordat twee startups met verschillende visies op hetzelfde idee kwamen: communities samenbrengen in één app waarin iedereen makkelijk zijn weg vindt. De twee bedrijven hadden elk een andere drijfveer: enerzijds een uitgekiend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk platform en anderzijds een geheel nieuwe kijk op communicatie en community building.

Vanuit de gemeenschappelijke missie om informatie slimmer te verspreiden en mensen met elkaar te verbinden, was het logische gevolg om de krachten te bundelen. En zo werd Bundeling geboren.De onderneming is actief in Nederland, België, Duitsland en de UK.

Als marktleider in deze sector danken zij hun positie ​​vooral aan het profvoetbal. In korte tijd werd op innovatieve wijze een platform voor deze branche ontwikkeld. Dit is een van de redenen voor de grote populariteit van de businessclub app en het feit dat veel Europese betaald voetbal organisaties (Borussia Dortmund, PSV, AJAX) en al meer dan 200 sportclubs in Europa hun positie op het gebied van sport & ondernemen met Bundeling versterken.